Egerben a Lajosvárosban eladó egy 6 szobás sorház jellegű lakás

Ingatlan adatai

  • eladó sorház
  • Eger
  • Alapterület: 150 m²
  • Szobaszám (nappalival): 6 szoba
  • Irányár: 84 900 000 Ft
  • azonosító: M110665

Hirdető adatai

Az ingatlan leírása

Eladó Eger Lajosvárosi városrészén a Vincellériskola utcában, egy 5 lakásos sorház jellegű társasházi lakás. Az ingatlan 1986-ban épült téglából, a tető hagyományos cseréppel fedve, mely 2005-ben került felújításra. A külső homlokzat burkolata klinker téglával fedett. Tágas, folyamatosan karbantartott ingatlan összesen 150 nm-es lakótérrel. A nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyagok ablakok, a fűtés - gáz kazán, a nappaliban pedig kő sarokkandalló is elhelyezkedik, ami szintén fűtésre alkalmas.
3 szinten, összesen egy nappali és 5 szoba található. A tágas étkező a nappalival egy légtérben helyezkedik el ahonnan nyílik a konyha egy kamrával. Minden szinten külön fürdőszoba és külön WC is helyett kapott. Az emeleten nyugati és keleti oldali erkély is biztosítja a kilátást. 100 nm saját használatú pihenő kert mely a nappaliból nyílik. Egy 16nm-es , nyugati fekvésű terasz is szintén a kert része. Akár 2 generáció lakhatására is alkalmas.
Az épület alatt 28,7 nm-es garázs és tároló is helyet kapott, a garázs előtt saját udvari parkolási lehetőséggel. Elektromos kapuval zárható közös udvari bejáró biztosítja a lakók biztonságát.
Kiválóan megközelíthető (autó, helyi buszjárat, vasútállomás közelsége), családi házas kertekkel határolt zöldövezeti telek. Az ingatlan jó állapotú, természet közeli, a lakóközösség jól szituált csendes, békés. A környék nyugodt, biztonságos, a közelben orvosi rendelők, gyógyszertár, boltok, óvoda, iskola.
Kizárólag az Ingatlan Eger kínálatában! Az ingatlan per és tehermentes, birtokba adás megegyezés szerint.
Megtekintése rugalmasan megoldott előre egyeztetett időpontban.

További jellemzők: egyedi fűtés; saját parkoló;



 

helyiingatlanok.hu © 2010-2024 - proking internetes megoldások